Kerst specials by doozo

Vier dit jaar kerst met Doozo! ? De feestdagen zijn dit jaar anders dan normaal, verruil daarom de ouderwetse kalkoen voor een uitgebreid sushi kerstdiner. Met de Kerstdagen hebben we drie heerlijke mogelijkheden, die je vooruit kunt bestellen!

Wil je liever iets van ons reguliere menu? Dat kan ook! Bestel dan op de dag zelf. Vooruit bestellen van reguliere menu-items is niet mogelijk.

Kom je jouw kerstdiner afhalen? Dan krijg je er een heerlijke fles bubbels als cadeau bij!

verschillende mogelijkheden:

1) Wij hebben speciaal voor kerst een luxe sushi-box samengesteld voor 4 en 6 personen. Hierin hebben we een heerlijke mix gemaakt van onder andere Shrimp Panko Uramaki, Torched Salmon Uramaki en Crispy Chicken Futomaki. Deze boxen ontvang je op een luxe lijstenen-look schaal, perfect voor bij de kersttafel setting!

2) Wil je liever zelf je sushi tafel voor kerst samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt ook je eigen kerstbox samenstellen. En doe je dat vanaf €65,- dan ontvang je de sushi ook op een luxe leisteen-look schaal.

3) Heb je al diner plannen gemaakt? Bestel dan onze Doozo Borrelbox voor 4-6 personen, met onder andere zalmtartaar, yakitori, edamame bonen en 24 sushi’s.

4) Staat jouw optie er niet tussen of heb je iets speciaals in gedachten? Neem contact met ons op en wij regelen het! Dat kan via 058 2899 781

Zo werkt het:

Je kunt nu jouw ‘Kerst by Doozo’ al vooraf bestellen op onze website. Dat kan tot 24 uur van te voren! Maar let op: tijdens Kerst hebben wij gewijzigde openingstijden van 12.00 tot 19.00 (ook op 24 december).