Kerst specials by doozo

Vier dit jaar kerst met Doozo!? De feestdagen zijn dit jaar anders dan normaal, verruil daarom de ouderwetse kalkoen voor een uitgebreid sushi kerstdiner. Met de Kerstdagen hebben we twee heerlijke mogelijkheden, die je vooruit kunt bestellen!

verschillende mogelijkheden:

1) Wij hebben speciaal voor kerst een luxe sushi-box samengesteld voor 4 en 6 personen. Hierin hebben we een heerlijke mix gemaakt van onder andere Shrimp Panko Uramaki, Torched Salmon Uramaki en Crispy Chicken Futomaki. Deze boxen ontvang je op een luxe lijstenen-look schaal, perfect voor bij de kersttafel setting!

2) Naast sushi hebben wij dit jaar ook een Aziatische rijsttafel voor 2 personen. Wij maken de gerechten en jij warmt op en serveert.

Staat jouw optie er niet tussen of heb je iets speciaals in gedachten? Neem contact met ons op en wij regelen het! Dat kan via 058 2899 781

Zo werkt het:

Je kunt nu jouw ‘Kerst by Doozo’ al vooraf bestellen op onze website. Dat kan tot 24 uur van te voren! Maar let op: tijdens Kerst hebben wij gewijzigde openingstijden van 12.00 tot 19.00 uur.