fbq('track', 'ViewContent');

Workshops bij Doozo

Wat is er nóg leuker dan zelf sushi leren rollen?

Een professionele workshop onder leiding van chef kok Michel bij Doozo natuurlijk! In ons gloednieuwe pand aan het Europaplein in Leeuwarden hebben we een te gekke kookstudio gebouwd. Deze studio is speciaal ingericht voor workshops en kan naar ‘smaak’ ingericht worden voor elk event.

Workshop op maat: We hebben twee typen Workshops samengesteld, maar zijn flexibel! Wil je een andere tijdsindeling? De ruimte vooraf inzetten voor een presentatie? Of een element toevoegen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een workshop op maat.

Workshop

Een workshop samen met een 4-gangen diner om de basis van sushi rollen te leren én lekker te genieten aan onze bar onder het genot van een drankje.

Prijs: €55,- exclusief drank

Chef’s Table

Tijdens deze workshop – voor een kleine groep – aan Chef’s Table zal onze sushi-chef een 10-gangen diner serveren. Meedoen mag!

Prijs op aanvraag

Bij Doozo geloven we dat werk en plezier hand in hand gaan. Daarom combineren we onze workshops met een heerlijk diner aan onze sushi-bar. Na de theorie en het sushirollen kunnen jullie genieten van jullie eigen sushi én van een 4-gangen diner gemaakt door onze Doozo koks.

Zo werkt het.

In het kort vertellen we je over de geschiedenis en de techniek van het sushi maken. De chef laat zien hoe het werkt, waarna je zelf aan de slag kunt gaan. Kies je favoriete smaken en rollen maar! Na de workshop ga je uiteraard je eigen sushi en die van je medekandidaten proeven. Wij vullen de sushi aan met o.a. een voorgerecht en een dessert. Ga lekker zitten aan de grote bar en geniet van de wondere wereld van sushi onder het genot van een drankje.

De workshop met open inschrijving

Wil je meedoen met een workshop met je vriend(in), moeder, vader, een klein groepje of alleen. Dat kan met de workshops met een open inschrijving! Stuur ons een mail om je in te schrijven. Geef daarbij aan voor welke datum jij je in wilt schrijven en voor hoeveel personen. Mocht er nog plek zijn, dan ontvangt u van ons een bevestiging met daarbij een betaalverzoek. De workshop moet vooraf betaald worden om de reservering te bevestigen.

Mocht u moeten annuleren, laat het ons op tijd weten. U krijgt bij annulering de waarde van de workshop terug in een waardebon.

Je kunt je nog inschrijven voor de volgende data:
Vrijdag 23 september 2022
Vrijdag 25 november 2022


Combineer de workshop met een meeting of presentatie.

Je kunt, voor of na de workshop, onze studio flexibel inzetten door deze een dagdeel af te huren. Denk aan een presentatie, training of cursus. Wij denken graag mee om van jullie dag een spektakel te maken!

Liever een Sushi workshop & diner op maat?