Workshops

Wat is er nóg leuker dan zelf sushi leren rollen?

Een professionele workshop onder leiding van Chef kok Michel bij Doozo natuurlijk! In ons gloednieuwe pand aan het Europaplein hebben we een te gekke kookstudio gebouwd. Deze studio is speciaal voor workshops en kan naar ‘smaak’ ingericht worden voor elk event. Leer de fijne kneepjes van het sushi-vak samen met je collega’s, familie of vriendengroep.

Zo werkt het. In het kort vertellen we je over de geschiedenis en de techniek van het sushi maken. De chef laat zien hoe je moet beginnen en jij kijkt live op zijn vingers mee via een close-up camera. Maar dan snel zelf aan de slag, kies je favoriete smaken en rollen maar!

Na de workshop ga je uiteraard je eigen sushi en die van je medekandidaten proeven. Wij vullen de sushi aan met de chef-specials van de ervaren Doozo koks. Combineer de workshop met een meeting, borrel of uitgebreid natafel uurtje. Ga lekker zitten aan de grote ronde bar rondom de chefs en geniet van de wondere wereld van sushi onder het genot van een drankje.

Wil je je al aanmelden voor de workshop? Zet jezelf op de wachtlijst via dit formulier. Heb je vragen? Gebruik ons contactformulier.