vier oud&nieuw met doozo!

Met champagne of met een kater… op 31 december geniet je van Doozo! Net als met onze Kerst-actie hebben we drie verschillende mogelijkheden voor je die je alvast vooruit kunt bestellen? Wil je liever iets van ons reguliere menu? Dat kan ook! Plaats je bestelling voor vandaag en geef in de opmerking aan voor welke tijd je de bestelling wilt afhalen of laten bezorgen.

Wil je bestellen voor 1 januari? Dat kan gewoon op de dag zelf! We zijn Nieuwjaarsdag geopend van 16:00 tot 21:00.

Kom je jouw ‘Nieuwjaar Specials’ afhalen? Dan krijg je bij een bestelling vanaf €65,- een heerlijke fles bubbels van het huis!

verschillende mogelijkheden:

1) Wij hebben een luxe sushi-box samengesteld voor 4 en 6 personen. Hierin hebben we een heerlijke mix gemaakt van onder andere Shrimp Panko Uramaki, Torched Salmon Uramaki en Crispy Chicken Futomaki. Deze boxen ontvang je op een luxe lijstenen-look schaal.

2) Wil je liever zelf je sushi tafel samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt ook je eigen Oud en Nieuw Box samenstellen. En doe je dat vanaf €65,- dan ontvang je de sushi ook op een luxe leisteen-look schaal.

3) Heb je al diner plannen gemaakt? Bestel dan onze Doozo Borrelbox voor 4-6 personen, met onder andere zalmtartaar, yakitori, edamame bonen en 24 sushi’s.

4) Staat jouw optie er niet tussen of heb je iets speciaals in gedachten? Neem contact met ons op en wij regelen het! Dat kan via 058 2899 781

Zo werkt het:

Je kunt nu jouw ‘Oud en Nieuw by Doozo’ al vooraf bestellen op onze website. Dat kan tot 24 uur van te voren! Onze openingstijden zijn als volgt: Op 31 december zijn we open van 12:00 tot 19:00 en op 1 januari van 16:00 tot 21:00.