Sushi afhalen bij Doozo

De hoogste kwaliteit sushi in Leeuwarden en omstreken!

Geen zin om uren in de keuken te staan om zelf sushi te maken, maar wel zin om te genieten van de gezonde, overheerlijke Japanse keuken? Geen zorgen! Bij Doozo Leeuwarden maken wij alles wat je je op sushi-gebied maar kan wensen, met liefde en van de hoogste kwaliteit! Je vindt ons op de Harlingerstraatweg 80a in Leeuwarden. De lekkerste sushi in Leeuwarden.

Naast sushi, maken en bezorgen wij ook allerlei andere gerechten, snacks en drankjes uit de Aziatische keuken. Zoals overheerlijke poké bowls, slurpend-lekkere noodle soups, échte wok noodles en meerdere soorten sake.

Ben je zwanger en eet je momenteel even geen rauwe vis? Geen probleem! Wij hebben speciale sushi boxen samengesteld voor de sushi-liefhebber die vis liever in water dan sake laat zwemmen.

Sushi afhalen bij doozo leeuwarden

Geen idee hoe je zelf zalm nigiri, spicy tuna en fried shrimp panko maakt? Of gewoon niet aan toe? Kom dan bij Doozo Leeuwarden langs om deze heerlijkheden van de hoogste kwaliteit af te halen! Als je bij ons je sushi komt afhalen kan kan je gelijk ons prachtige nieuwe pand – ingericht met een prachtige kookstudio voor allerlei leuke en leerzame kookworkshops – bewonderen. Daarbij vinden wij het zelf eigenlijk ook best wel gezellig als je even langskomt bij onze trots op de Harlingerstraatweg. Leuk!

Sushi bezorgen in Leeuwarden (en omstreken)

In Leeuwarden bezorgt Doozo dagelijks sushi en andere Aziatische lekkernijen van 12:00 tot 21:00. Ook buiten Leeuwarden kan je bij ons terecht voor al je sushi, sashimi en Japanse snack-wensen! Wij bezorgen namelijk van maandag t/m donderdag in onder andere de regio’s Grou, Wirdum, Sint Annaparochie, Berlikum en Menaldum. Bekijk hier waar we allemaal bezorgen!

Sushi catering

Sushi bereiding op locatie in Leeuwarden? Geef je een feestje, organiseer je een reünie of staat er binnenkort gewoon een gezellig samenzijn op de planning? Huur dan onze Doozo sushi chefs in om de gelegenheid nog nét wat spetterender te maken!

Onze chefs komen namelijk maar wat graag je keuken onveilig maken! Dit uiteraard op veilige wijze, alle COVID-maatregelen en –richtlijnen in acht nemend. Hou je je keuken liever schoon? Dan komen wij toch gewoon met de Doozo foodtruck koken op je oprit!

Wij werken trouwens samen met meerdere partners, dus heb je trek in een andere bite, geen probleem! Van pizza tot smoothies, van comfort food tot tóch sushi (sushi is natuurlijk wel héél lekker), wij van Doozo Leeuwarden komen het met liefde voor je verzorgen!

Overheerlijke sushi bestellen in Leeuwarden en omstreken

Sushi workshop

Toen wij ons nieuwe Doozo pand in Leeuwarden aan het inrichten waren, wisten we één ding zeker: sushi is meer dan alleen maar héél erg lekker, het is een beleving. Daarom bieden wij, in ons onvolprezen mooie nieuwe pand aan het Europaplein in Leeuwarden, diverse kookworkshops aan, zodat jij de beste sushi op de beste wijze leert maken.

Samen met bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega’s gezellig knutselen in de keuken, daarna genieten van je eigen creatie onder het genot van een borrel aan onze grote bar Het kan aan ons en onze liefde voor sushi liggen, maar dat klinkt toch als een top middag/avond in Leeuwarden? Hier lees je er meer over!