fbq('track', 'ViewContent');

Sushi bestellen bij Doozo

de lekkerste sushi van de hoogste kwaliteit in Leeuwarden en omstreken!

Wie heeft er nou nooit zin in sushi? Het antwoord op die vraag hebben we niet voor je, maar wat we wel weten is dat je, om de beste sushi van Leeuwarden en omstreken online te bestellen, het beste terecht kunt bij ons: Doozo Leeuwarden. Onze liefde voor sushi, bij jou door de maag! Daar kan je toch alleen maar van houden?

Naast sushi, maken en bezorgen wij ook allerlei andere maaltijden, tussendoortjes en drankjes uit de Oosterse keuken, zoals gezonde en overheerlijke poké bowls, slurpend-lekkere noodle soups, authentieke wok noodles en meerdere soorten sake.

Zit (rauwe) vis eten er momenteel even niet in vanwege bijvoorbeeld een zwangerschap of dieet? Niets aan de hand! Wij hebben speciale sushi boxen samengesteld voor de sushi-liefhebber die vis liever in water dan sake laat zwemmen.

Sushi bestellen in Leeuwarden (en omstreken)

Doozo Leeuwarden bezorgt dagelijks sushi en andere Aziatische gerechten en snacks van 12:00 tot 21:00 in Leeuwarden, maar ook buiten Leeuwarden kun je bij ons terecht voor al je sushi, sashimi, noodles, friend shrimp! Wij bezorgen namelijk onder andere in de regio’s Grou, Wirdum, Sint Annaparochie, Berlikum en Menaldum. Bekijk hier waar we allemaal bezorgen!

Sushi afhalen bij doozo leeuwarden

Bij Doozo Leeuwarden kan je dagelijks terecht voor al je sushi-favorieten, zoals zalm nigiri, spicy tuna en fried shrimp panko. Kom je langs om je bestelling af te halen? Dan kan je gelijk ons prachtige nieuwe pand – waar we trouwens ook een professionele kookstudio voor workshops hebben ingericht – bewonderen, en daarbij vinden we het eigenlijk ook best wel gezellig als je even langskomt bij onze trots op de Harlingerstraatweg.

workshop sushi maken bij doozo leeuwarden

Sushi is niet alleen héél lekker, sushi is ook nog eens héél leuk. Daarom wisten wij, toen we ons nieuwe Doozo pand in Leeuwarden aan het inrichten waren, één ding zeker: sushi moet je beleven. Daarom bieden wij, in ons onvolprezen mooie nieuwe pand aan het Europaplein in Leeuwarden, diverse kookworkshops aan, zodat jij de beste sushi op de beste wijze zelf leert maken.

Samen met bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega’s gezellig knutselen in de keuken, daarna genieten van je eigen creatie onder het genot van een borrel aan onze grote bar. Het kan aan ons en onze liefde voor sushi liggen, maar dat klinkt toch als een top middag/avond in Leeuwarden? Hier lees je er meer over!

Sushi catering

Heb je geen tijd om een sushi workshop bij ons te komen volgen, maar wil je wel genieten van de beleving die sushi maken is? Dan komt Doozo Leeuwarden met liefde de catering voor jouw feestje, reünie of familieweekend verzorgen. Onze chefs komen namelijk maar wat graag je keuken onveilig maken! Dit uiteraard op veilige wijze, alle COVID-maatregelen en –richtlijnen in acht nemend.

Geen zin in een ontplofte keuken? Geen probleem! Wij rijden onze Doozo foodtruck – voorzien van alle gemakken en benodigdheden voor een geweldig sushi-feest – bij jou voor en bereiden de heerlijkste Aziatische maaltijden voor jouw samenzijn. Gewoon bij jou op de oprit! Wij werken trouwens samen met meerdere partners, dus heb je trek in een andere bite, geen probleem! Van comfort food tot tóch sushi (sushi is natuurlijk wel héél lekker), wij van Doozo Leeuwarden komen het met liefde voor je verzorgen! Bekijk hier meer over Sushi bereiding op locatie