fbq('track', 'ViewContent');

Sushi bestellen in Wergea

Bij Doozo Leeuwarden bestel je de lekkerste sushi in en van Leeuwarden en omstreken. Sushi bestellen bij Doozo is overheerlijk, makkelijk en zeer betaalbaar. Naast sushi, maken en bezorgen wij ook allerlei andere gerechten, snacks en drankjes uit de Aziatische keuken, zoals overheerlijke poké bowls, slurpend-lekkere noodle soups, échte wok noodles en meerdere soorten sake.

Ben je zwanger en eet je momenteel even geen rauwe vis? Geen probleem! Wij hebben speciale sushi boxen samengesteld voor de sushi-liefhebber die vis liever in water dan sake laat zwemmen.

Overheerlijke sushi bestellen in Leeuwarden en omstreken

Sushi bezorgen in wergea

Sushi bestellen in Wergea? In Wergea kan je bij Doozo terecht voor je zalm nigiri, spicy tuna en fried shrimp panko! Wij bezorgen namelijk van maandag t/m zondag ook in Wergea. Meer weten over de bezorggebieden? Bekijk ons bezorggebied!

Sushi catering

Sushi bereiding op locatie in Wergea? Natuurlijk! Onze chefs komen maar wat graag je keuken onveilig maken! Dit uiteraard op veilige wijze, alle corona-maatregelen en –richtlijnen in acht nemend. Hou je je keuken liever schoon? Dan komen wij toch gewoon met onze foodtruck! Kan gewoon op je oprit en geeft je feestje, reünie of gewoon gezellig samenzijn nét wat meer flair.

Wij werken trouwens samen met meerdere partners, dus heb je trek in een andere bite, geen probleem! Van comfort food tot tóch sushi (sushi is natuurlijk wel héél lekker), wij van Doozo komen het met liefde voor je verzorgen!

Overheerlijke sushi bestellen in Leeuwarden en omstreken

Sushi workshop

In ons onvolprezen mooie nieuwe pand aan het Europaplein in Leeuwarden hebben wij een kookstudio ingericht. Hier kan je onder leiding van onze chef-kok Michel verschillende workshops volgen, waaronder een sushi workshop. Want wat is nóg leuker dan sushi eten? Juist, onder leiding van een professional de kneepjes van het vak leren en daarna genieten van je eigen kunsten! 

Samen met bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega’s gezellig knutselen in de keuken, daarna genieten van je eigen creatie onder het genot van een borrel aan onze bar. Het kan aan ons en onze liefde voor sushi liggen, maar dat klinkt toch als een top middag/avond in Leeuwarden? Hier lees je er meer over!