Workshops BIJ DOOZO

Wil je je alvast aanmelden voor de workshop en als eerste op de hoogte zijn wanneer we starten?
Zet jezelf op de lijst via dit formulier. Heb je vragen? Gebruik ons contactformulier.

Wat is er nóg leuker dan zelf sushi leren rollen?

Een professionele workshop onder leiding van chef kok Michel bij Doozo natuurlijk! In ons gloednieuwe pand aan het Europaplein in Leeuwarden hebben we een te gekke kookstudio gebouwd. Deze studio is speciaal ingericht voor workshops en kan naar ‘smaak’ ingericht worden voor elk event.

Workshop op maat: We hebben drie typen Workshops samengesteld, maar zijn flexibel! Wil je een andere tijdsindeling? De ruimte vooraf inzetten voor een presentatie? Of een element toevoegen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een workshop op maat.

Workshop: Starters

Een workshop + diner van 3 uur om de basis van sushi rollen te leren én te genieten van sushi

Workshop: Experts

Een workshop + diner van 4 uur waarin theorie, ingrediënten en sushi rollen centraal staat

Workshop: Chef’s Table

Tijdens deze workshop – voor een kleine groep – aan Chef’s Table zal onze sushi-chef een 10-gangen diner serveren. Meedoen mag!

Bij Doozo geloven we dat werk en plezier hand in hand gaan. Daarom combineren we onze workshops met een heerlijk sushi-diner aan onze sushi-bar. Na de theorie en het sushirollen kunnen jullie genieten van jullie eigen sushi én van een 4-gangen sushi-diner gemaakt door onze chef. Gaan jullie voor onze Starter Workshop, de Expert Workshop of de Chef’s Table Workshop?

Zo werkt het.

In het kort vertellen we je over de geschiedenis en de techniek van het sushi maken. De chef laat zien hoe je moet beginnen en jij kijkt live op zijn vingers mee via een close-up camera. Maar dan snel zelf aan de slag. Kies je favoriete smaken en rollen maar! Na de workshop ga je uiteraard je eigen sushi en die van je medekandidaten proeven. Wij vullen de sushi aan met de chef-specials van de ervaren Doozo koks. Ga lekker zitten aan de grote ronde bar rondom de chefs en geniet van de wondere wereld van sushi onder het genot van een drankje.

Combineer de workshop met een meeting of presentatie.

Je kunt, voor of na de workshop, onze studio flexibel inzetten door deze een dagdeel af te huren. Denk aan een presentatie, training of cursus. Wij hebben alle audiovisuele middelen beschikbaar en denken graag mee om van jullie dag een spektakel te maken!

liever een Sushi workshop & DINER op maat?