Nu ook in het weekend!

Bij Doozo Leeuwarden bestel je de lekkerste sushi van Leeuwarden… en omstreken! Je kon al van maandag t/m donderdag bestellen buiten Leeuwarden, maar we houden een pilot waarin we uitbreiden.

Ook in het weekend bezorgen we onder andere in de volgende plaatsen: GrouJirnsumReduzumWirdumWergeaBerlikumBeetgumBeetgumermolenSint Annaparochie en Vrouwenparochie. Benieuwd hoe dat werkt? Lees verder!

Naast sushi, maken en bezorgen wij ook allerlei andere gerechten, snacks en drankjes uit de Aziatische keuken, zoals overheerlijke poké bowls, slurpend-lekkere noodle soups, échte wok noodles en meerdere soorten sake. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden met aandacht bereid. Zo maken we bijvoorbeeld onze eigen sauzen, komen vis – vlees – en groenten dagelijks vers binnen en werken we elk uur met verse rijst. Daarom zeggen wij: Doozo, dat proef je.

Sushi bestellen? Zo werkt het.

1️⃣ Jouw bestelling plaats je makkelijk via onze bestelpagina.
2️⃣ Daar kies je een tijdvak: 17:00-18:00, 18:00-19:00 of 19:00-20:00. Dat kan tot 15 minuten voor het tijdvak start!
3️⃣ Wij verzamelen de orders in de tijdsvakken zodat we een route kunnen vaststellen. Zijn we onderweg? Dan nemen we contact opl

Deze pilot-actie loopt minimaal t/m 30 september
Kom je er niet uit? Of heb je een vraag? Je kunt ons altijd bellen op 058 2899 781

sushi afhalen in leeuwarden

Natuurlijk kan je bij ons ook je bestelling afhalen. Dan kan je gelijk ons prachtige pand – mét kookstudio voor workshops – bewonderen, en daarbij vinden wij het eigenlijk gewoon best wel gezellig als je even langskomt bij ons op de Harlingerstraatweg 80a in Leeuwarden. We zijn elke dag geopend van 12:00 tot 21:00.

MEER DOOZO?

CATERING

Sushi bereiding op locatie? Natuurlijk! Onze chefs komen maar wat graag je keuken onveilig maken! Hou je je keuken liever schoon? Dan komen wij toch gewoon met onze foodtruck! Kan gewoon op je oprit en geeft je feestje, reünie of gewoon gezellig samenzijn nét wat meer flair.

Wij werken trouwens samen met meerdere partners, dus heb je trek in een andere bite, geen probleem! Van pizza tot smoothies, van comfort food tot tóch sushi (sushi is natuurlijk wel héél lekker), wij van Doozo komen het met liefde voor je verzorgen!

Overheerlijke sushi bestellen in Leeuwarden en omstreken

Sushi workshop

In ons onvolprezen mooie nieuwe pand aan het Europaplein in Leeuwarden hebben wij een kookstudio ingericht. Hier kan je onder leiding van onze chef-kok Michel verschillende workshops volgen, waaronder een sushi workshop. Want wat is nóg leuker dan sushi eten? Juist, onder leiding van een professional de kneepjes van het vak leren en daarna genieten van je eigen kunsten! 

Samen met bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega’s gezellig knutselen in de keuken, daarna genieten van je eigen creatie onder het genot van een borrel aan onze grote ronde bar rondom onze sushi chefs. Het kan aan ons en onze liefde voor sushi liggen, maar dat klinkt toch als een top middag/avond in Leeuwarden? Hier lees je er meer over!